Nieuwsbrief November 2015

Beste Bar’riquers,

Winter is finally coming… En dat betekent weer een aantal nieuwigheden in Bar’rique! We hebben een volledig vernieuwde wijnkaart, een heleboel nieuwe tapas en Bar’rique heeft binnenkort wat te vieren!

image

Nieuwe wijntjes

De nieuwe wijnkaart is helemaal klaar om door jullie te worden getest.  We hebben het concept een beetje omgegooid en serveren nu een tiental witte en tiental rode wijnen per glas. Daar komen dan nog 3 mousserende, 2 rosé wijnen en ook een aantal tijdelijke suggestiewijnen  bij. Kortom, alles wat we in huis hebben, kan per glas worden geproefd. We hebben lang gezocht en uiteindelijk een mooi evenwicht gevonden tussen volledig natuurlijke wijnen, traditionelere wijnen, streken, druivensoorten, achtergronden en smaken. Zo moeten jullie zeker de Africa Java pinotage en de volledig natuurlijke Italiaanse sangiovese van Tunia proberen. Perfect voor deze tijd van het jaar!

image

Nieuwe tapa’s
We hebben ook de menukaart een grondige update gegeven met als belangrijkste verandering eenuitbreiding van ons tapasaanbod. Naast de klassieke kazen en charcuterie, serveren we nu ook een aantal nieuwe creaties. Enkele voorbeelden zijn bruschetta’s, sardientjes uit blik met een huisgemaakte olijventapenade en tomaatjes, een originele mengeling van rillete en chorizo en een Italiaanse toast met rucola, gandaham en gegrilde aubergine. Zeker het proberen waard! Ook voor tijdens de middag (en voor wie wil ’s avonds) is er de nieuwigheid dat we zijn gestart met het serveren van quiches en groentetaartjes.
Je kan alles terugvinden op onze website www.bar-rique.be

image

Feest!
Het is jullie ongetwijfeld ook niet ontgaan. Bar’riquebestaat bijna 1 jaar! En dat zal gevierd worden! Daarom nodigen we jullie graag uit op zaterdag 5 december van 18u tot 23u in Bar’rique waar we jullie het eerste glas bubbels of fris trakteren. Er zal een muziekbandje de nodige sfeer komen brengen en we zorgen ook voor kleine hapjes. Voor ons 1-jarig bestaan geven we ook een Grand Cru ontbijt weg voor 2 personen en ook een flesje cava met tapas! Kom raden hoeveel kurken er in het reuzewijnglas op de toog zitten op 12 december om 23u, laat je gegevens achter in de zaak en doe mee met onze wedstrijd die loopt van 5 december tot en met 12 december 2015 22u. Wij beginnen vandaag het glas te vullen!

Zo, bij deze zijn jullie weer helemaal bijgepraat. Kom zeker onze nieuwe wijntjes en tapas eens proberen! Tot snel!

Jeroen & Sander