Nieuwsbrief Januari 2016

Beste Bar’riquers,

Het begin van een nieuw jaar wordt altijd geassocieerd met het maken van goede voornemens en een terugblik op wat geweest is. Voor Bar’rique is dat niet anders. Alhoewel we zijn gestart in 2014, was 2015 ons eerste echte operationele jaar. En wat een rit is het al geweest!
Onze ontbijtformules worden goed onthaald en in de weekends heerst er zaterdag en zondagvoormiddag een gezellige drukte. We krijgen regelmatig positieve feedback, wat ons motiveert om nooit te blijven stilstaan en steeds verder te kijken hoe we onze producten en service kunnen blijven verbeteren. Zo veranderde de tapaskaart al en hebben we regelmatig nieuwe en afwisselende toppings voor bij het ontbijt. We blijven natuurlijk altijd openstaan voor verdere suggesties op alle vlakken. Het is immers jullie appreciatie die ons elke dag met een glimlach aan het werk houdt!

Ook speciaalbieren krijgen steeds meer aandacht in Bar’rique. Zoals dit luxebeest van brouwerij Cabardouche, de Escort Deluxe.

image

Good times @ Bar’rique

image

Ook de wijnbar ‘s avonds begint stilaan zijn weg te vinden in Berchem. Het heeft wat langer geduurd om bekend te geraken, maar onze eigenzinnige wijntjes en bieren kunnen jullie toch bekoren. En ook daar zal afwisseling en verandering een belangrijke rol blijven spelen. We blijven wijnen en bieren zoeken met een verhaal en trachten steeds een wijnkaart samen te stellen met klassiekere wijnen, natuurwijnen en “speciallekes”. Nu is bijvoorbeeld alles wat we in huis hebben per glas te verkrijgen. Dat maakt dat we een 25-tal wijnen per glas hebben. Waar is dat nog mogelijk?
En met enige trots zien we ook de bierkaart stilletjes aan uitbreiden met originele bieren.

We kunnen ook al zeggen dat er binnenkort weer tastings zullen worden georganiseerd. Niet enkel wijn, maar ook plannen voor tastings met sterke dranken en bieren zitten in de pijplijn. Hou onze facebook en website dus zeker in de gaten.

We merken ook dat er regelmatig vraag is naar de mogelijkheid om privéfeestjes of drinks te houden in Bar’rique. Dat kan! En ondertussen hebben we daar ook de nodige ervaring mee. Zoek je dus een gezellige locatie voor je verjaardag of om eens na het werk met de collega’s een drink te houden, contacteer ons dan zeker en we doen er alles aan om er een fijne avond van te maken. Anything is possible…

Rest ons iedereen te bedanken die ons heeft gesteund in 2015 en we kunnen alleen maar hopen dat we jullie allemaal snel weer mogen ontvangen! Samen met jullie maken we er een spetterend jaar van. We wensen ook iedereen uiteraard een gelukkig en gezond 2016 vol lekker eten en zalige wijntjes!

Warme groeten,
Sander en Jeroen