Nieuwsbrief Maart 2016

Beste Bar’riquers!

Maart; de weergoden weten precies niet goed wat ze ervan moeten maken, maar daar laten wij ons niet door deren. Hier zijn we met de periodieke updates en nieuwtjes.
Eerst en vooral: Pasen valt vroeg dit jaar. En Bar’rique spaart kosten noch moeite om weer een fameuze Paasbrunch op tafel te toveren. Wie er vorig jaar bij was, kan dat bevestigen.

image

Praktisch: zondag 27 maart, enkel op reservatie, 25 euro per persoon, 15 euro voor de kindjes tot 12 jaar. Wat krijg je? Bubbels, vers fruitsap, warme dranken, chocolade eieren, en zo goed als alles wat we in huis hebben! Schuif je beentjes onder tafel, zet die riem wat losser en laat u verwennen…
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Reserveren kan telefonisch op 03/291 74 81 of via mail info@bar-rique.be

In 2014 startte Bar’rique als ontbijt-, brunch- en wijnbar, maar we staan nooit stil. Ondertussen hebben we ook al een breed publiek dat ’s middags komt lunchen en zitten er heel wat bierliefhebbers onder jullie die ’s avonds bij ons komen vertoeven.

image

Daarom werd de bierkaart ook al uitgebreid met een aantal speciaalbieren zoals verschillende IPA’s, natuurbieren en andere speciallekes. Kom ze zeker ontdekken! En probeer er een van onze nieuwe dagsuggesties bij. Het aanbod verandert, maar we serveren tegenwoordig stevige kost zoals stoofvlees, chili con carne, empanadas en quiches.

Maar niet alleen de spijzen en dranken veranderen af en toe. We hebben sinds kort ook een nieuw kunstwerk hangen. Een van onze klanten blijkt immers niemand minder te zijn dan Carole Czopp. Zij maakte voor ons een toepasselijk pop-art-doek dat nu de muur siert. En we zijn nu ook trotse eigenaars van een aantal lampen van Bart Reyntjes, die al zijn aardse bezittingen van de hand heeft gedaan om andere oorden op te gaan zoeken.

image

Wat staat er in de nabije toekomst op het programma? Wel, we organiseren voor het eerst een biertasting in eigen beheer.

image

We zullen een selectie van de nieuwe bieren proeven en geven er graag een woordje uitleg bij. We luisteren uiteraard ook graag naar wat jullie te vertellen hebben. Deze tasting gaat door op zondagavond 17 april om 20u. De kostprijs is 16,50 euro per persoon. Hiervoor krijg je 5 verschillende proefglazen bier en zal er droge varkensworst worden voorzien! Na de tasting kies je je favoriete bier en daar krijg je er dan nog 1 van om gezellig nog wat na te praten. Ook hier zijn de plaatsen beperkt, dus wie eerst komt, eerst maalt!

Hiermee zijn jullie weer helemaal mee. Geïnteresseerd in een van onze eventjes? Reserveer tijdig, we kunnen niet genoeg benadrukken dat de plaatsen zeer beperkt zijn…

Hopelijk tot binnenkort allemaal!

Groeten,
Sander en Jero3n