Nieuwsbrief Juni 2016

Hallo iedereen!

We hebben al een mooie zomerprik gehad en we kunnen alleen maar hopen op meer van dat moois. Ook Bar’rique is helemaal klaar voor de zomer!

image

Of je nu komt genieten van een uitgebreid ontbijt op ons zonovergoten terras ‘s morgens, nippen van een sprankelende cava brut nature of rosé met een tapaatje in de namiddag of avondluwte onder de luifel, bij ons zit je goed. En er is weer het één en ander gaande…

We vonden dat het tijd werd om de kaart eens een grondige make-over te geven. Daarom hebben we de ontwerper van ons logo ingeschakeld om de menukaart eens aan te pakken. Maar niet alleen de design is veranderd, ook inhoudelijk werd de kaart aangepakt. Zo hebben we tegenwoordig zomerse dagsuggesties, nieuwe salades en serveren we ook frisse Bionades bij al dat lekkers. Je kan de nieuwe menukaart terugvinden op onze website www.bar-rique.be. Met dank aan Dennis Stevens voor zijn artistieke input!

image

Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe wijnkaart (ook terug te vinden op onze website!). Een paar klassiekers worden overgenomen van de winterwijnkaart, maar bijna driekwart van de wijnen zijn nieuwkomers. Ze staan al in de klimaatkast te wachten om geproefd te worden. En hadden we je al verteld over onze authentieke Vermouth, die we serveren met klassiek sodawater uit de sifon? Of onze Italiaanse Orange Wine, die ruikt alsof je in het midden van een bloemenveld staat? Veel zomerser kan het niet worden! Kom ze zéker proberen, we garanderen dat je er versteld van zal staan.

Goed weer brengt ook altijd buitenactiviteiten mee. Bar’rique doet dit jaar dan ook mee aan Berchem Bruist, het buurtfeest in de statiestraat en driekoningenstraat waar er talloze optredens en activiteiten gepland staan. Je kan ons terugvinden op zaterdag 25 en zondag 26 juni met onze eigen buitenbar net voor de deur van het Cultuurcentrum van Berchem (Driekoningenstraat 126), waar we op een buitenterrasje een kleine selectie van leuke wijnen, speciaalbieren en frisdranken zullen serveren! Alles vergezeld van een paar heerlijke tapa’s. Kom dus zeker eens langs! Tot dan?

Zomerse groeten,
Jeroen en Sander