Nieuwsbrief Oktober 2016

Beste Bar’riquers!

Het is even stil geweest tijdens de luwe zomermaanden, maar we hebben zeker niet stilgezeten in de zon! Hierbij een kleine update van een aantal veranderingen en wat er nog staat aan te komen.

Eerst en vooral willen we graag meedelen dat we ons team versterkt hebben met Jade en Silke. Deze 2 goedlachse en dynamische ladies helpen ons in de drukke weekends en doen er samen met ons alles aan om de Bar’rique-ervaring zo fijn mogelijk te maken.

Er is nog meer goed nieuws… De dagen mogen dan wel korten, Bar’rique is langer open! Onzeopeningsuren veranderen zodat jullie ’s avonds langer kunnen genieten van een goed glas wijn of speciaalbier vergezeld van een lekker hapje. De bierselectie begint ook al aardig uit te breiden. De nieuwe openingsuren vind je op onze facebook en de website www.bar-rique.be
In een notendop: di-wo 9u-20u, do-za 9u-01u, zo 9u-20u.

Er staat de komende winter ook het een en ander op de agenda. Hou alvast zaterdag 12 novembervrij, want dan organiseren we een concertje met het Tim Finoulst Trio in het kader van Berchem on Tour. Deze fijne band heeft net z’n eerste cd uit en komt deze voorstellen. Vrije inkom, dus geen enkel excuus om niet eens te komen kijken. Ze spelen vanaf 20u en het belooft een gezellige avond te worden. Breng gerust vrienden en familie mee zodat het een warme en gezellige avond wordt… Be there!
 

En er staat nog veel meer te gebeuren in de winter. Maar dat houden we nog even voor ons. Check regelmatig onze facebook en blijf op de hoogte van nieuwigheden allerhande. Tot snel!

Groetjes,

 

Jeroen en Sander