Nieuwsbrief December 2016

Beste Bar’riquers,

De tijd vliegt dus hier zijn we weer met een kleine update. We hebben een drukke periode achter de rug en zijn helemaal klaar voor de koude maar knusse winter.

Een nieuw seizoen betekent zoals altijd een grondige update van de wijnkaart. Deze keer blijven we trouw aan een aantal vaste waarden, maar er zijn ook nieuwkomers die we graag aan jullie laten voorstellen. En voor het eerst een aantal Belgische wijnen! We mogen stilaan zeggen dat ook in Belgi├ź lekkere en kwalitatieve wijnen worden geproduceerd. Zoals de Hagegoud Regent 2014, een volle en mature rode wijn die eikenvaten houtrijping heeft gehad. Perfect voor de winter… Deze wijn wordt gemaakt op een domeintje van amper 1 hectare! En kennen jullie de Pokerface nog? He is back! ­čśÇ

Zoals sommigen onder jullie al wel wisten, maken wij in Bar’rique een heleboel suggesties zelf. Door het gemis van een ├ęchte keuken was het totnogtoe behelpen met een klein inductievuurtje en een paar primitieve potten en pannen. Maar die tijd is voorbij! Na een uitbreiding van de keuken zijn we volop aan het testen wat we daar allemaal mee kunnen doen. Verwacht je dus komende winter aan heerlijke quiches, dagverse soepen en allerlei andere suggesties! Volg ons zeker op facebook voor alle (mis)baksels.

We zijn er vroeg bij maar noteer alvast donderdag 26/01/2016 in je agenda. Die avond is het in Bar’rique “Caf├ę Akoestiek”. Adam’s Eve komt die avond funky en modern jazz brengen met stem! Tijdens Berchem on Tour was Tim Finoulst hier te gast en dat was zeker een voltreffer. Wij kijken dus al uit naar Adam’s Eve! Inkom is gratis en reserveren niet mogelijk, dus kom gewoon af en neem vrienden en familie mee, het wordt een fijne avond. Start om 20u. Wees erbij!
Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en hopen jullie hier allemaal binnenkort nog eens te mogen zien! Groeten!