Nieuwsbrief Lente 2017

Hallo Bar’riquers!
Het is weer even geleden dat jullie van ons hoorden, maar dat heeft alles te maken met dat wij steeds druk in de weer zijn met Bar’rique te verbeteren. De eerste echte zonnestralen hebben we gehad (ohoh wat een zaligheid!) en dat is de aftrap voor een heel aantal eventjes die op onze agenda staan de komende weken en maanden En het wordt o.a. weer genieten van zalige ontbijtjes en wijntjes in de zon op ons terras…

Zoals elk jaar organiseren we in Bar’rique een Paasbrunch op zondag 16 april van 9u tot 15u. Nodig vrienden en familie uit op paaszondag en kom gezellig bij ons ontbijten of brunchen. Schuif je beentjes onder tafel en laat ons het werk doen. Reserveer tijdig (info@bar-rique.be of 03/291 74 81) want de plaatsen zijn beperkt. Alle details vind je op onze facebook via deze linkhttps://www.facebook.com/events/383428485375243/ Nu alleen nog duimen voor goed weer en we kunnen paaseieren eten met de Rayban op de neus!

Tijdens de wintermaanden hadden we een paar concertjes en dat was telkens supergezellig. We breien hier graag een vervolg aan en daarom komt op zaterdag 22 april Stripz spelen. Deze groep omschrijft zichzelf als “roestvrije hogedrukpan van Vlaams/Nederlandse makelij”. Wij zijn alvast benieuwd. Gratis inkom, sfeer gegarandeerd, start om 21u!

Het was weer even geleden dat er nog een wijntasting op het programma stond, maar daar komt nu verandering in. Opwoensdag 3 mei organiseren we samen met Wim van Monvin een wijntasting/workshop met als thema “Speciallekes”. Nog niet alle details liggen vast maar als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, horen we het graag via info@bar-rique.be Meer info over dit event kan je binnenkort op onze facebook vinden.

Sommigen onder jullie hebben het misschien al vernomen via andere kanalen maar wij werken sinds kort samen metDeliveroo. Deze supersnelle fietskoeriers leveren allerlei lekkers van bij ons tot bij jou aan de deur. Groezelige dag? Gewoon geen zin om te koken? Zondag en een kater die jou niet uit je bed laat? Laat gewoon ontbijt (jaja! Ook ontbijt!), broodjes, salades of tapa’s leveren bij je thuis viahttps://deliveroo.be/en/menu/antwerp/centrum/barrique?day=today&rpos=10&time=ASAP

Zo, dat was het weer voor even… We zijn momenteel bezig met nog een aantal projectjes/eventjes en we zullen jullie hier op tijd en stond zeker over vertellen. We hopen dat de zon zich tijdens de Paasvakantie nog veel laat zien zodat jullie allemaal kunnen genieten van een lekker glas wijn en een broodnodig vitamine D-shot 🙂 Santé!
Groeten!

Team Bar’rique – Jade, Silke, Toni, Jeroen en Sander