Nieuwsbrief mei 2017

Beste Bar’riquers!

Bij schrijven van deze editie valt er een gigantische hoeveelheid hagel uit de lucht. Een laatste aprilgril? Als het van ons afhangt wél want Bar’rique heeft weer vanalles in petto de komende periode en dan mag de zon schijnen!
Eerst en vooral: Samen met de buren van Lebowski’s organiseren we een heuse buurt-BBQ! En iedereen is welkom!

Wij zorgen voor vlees, salades, frisse pintjes en sfeer. Deze BBQ gaat door op donderdag 25 mei (Hemelvaart, dus ja je hebt vrij!) vanaf 17u. We vragen wel dat je je inschrijft, zodanig we een idee hebben van hoeveel koeien we moeten bestellen :-D. Kostprijs 15€ per persoon, kindjes tot 8 jaar eten mee voor 7,50€. Inschrijven kan via info@bar-rique.be

Tegen dat je onze fantastische BBQ verteerd hebt, hebben we al een andere leuke activiteit op de agenda. Op zaterdag 17 juni organiseert wijnhandel Anverres een heuse Champagne- en wijnwandeling in Antwerpen. Praktisch: je maakt een prachtige wandeling door Antwerpen (al dan niet met gids) en je maakt onderweg verschillende stops om vervolgens voor-, hoofdgerecht, kaasbordje en dessert geserveerd te krijgen vergezeld van een aangepaste wijn op verschilende locaties. In Bar’rique krijg je je kaasbordje. Inschrijven voor 8 juni via info@anverres.be. Kostprijs 75€ per persoon. Meer info en inschrijving via info@anverres.be

Last but not least…. Sinds enige tijd broeden we op een nieuw idee voor Bar’rique. En dit idee begint ondertussen serieus vorm te krijgen. We starten met RestoBar’rique! Eens per maand zal kersverse chef Tina Vanden Eynde koken voor een beperkt gezelschap, en jullie kunnen daar bij zijn. Het concept: 1 avond per maand, 14 couverts, een 3-gangen menu (keuze vegetarisch) en aangepaste wijnen voor een vaste prijs. Verwacht geen tralala, ingewikkelde moeskes en schuimpjes op bedjes van ingrediënten die je niet kent maar pure, eerlijke en seizoensgebonden kwaliteitsproducten in een modern jasje, enkel op reservatie. Dit alles in de gezellig ontspannen en losse sfeer van Bar’rique. De aftrap van dit concept wordt gegeven op zaterdag 24 juni 19u. Indien u geïnteresseerd bent, laat het ons zeker weten via info@bar-rique.be en wij voorzien u van meer informatie. Voor deze eerste editie trakteren wij alle gasten op een glaasje champagne bij het aperitief.

De menu en exacte prijs wordt bekendgemaakt begin juni. Er snel bijzijn is de boodschap.
Zo, dat was weer een hele boterham! Gelukkig is het gestopt met hagelen en gaan we een beter weekend tegemoet. En hopelijk zien we jullie op een van de volgende eventjes… Tot dan!

Groeten!
Team Bar’rique – Jade, Toni, Silke, Jeroen en Sander

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *