Nieuwsbrief Juni 2017

Beste Bar’riquers!
 
De eerste hittegolf is een feit… Wat hebben we al afgezien van de warmte, maar toch ook vooral genoten van het zonnetje! En eigenlijk zijn we vooral blij dat de zomer eindelijk lijkt aangebroken. Hydrateren is de boodschap, en daar kan Bar’rique je zeker bij helpen! Huisgemaakte ice tea, een lekkere mokacino of een dorstlessende limonade van vroeger van Ritchie smaken nu dubbel zo goed.

De zomer is dus gearriveerd en daarom hebben we ons terras een facelift gegeven! Lange banken in plaats van klassieke stoelen maken het extra gezellig om te vertoeven in de namiddagluwte onder onze luifel. Kom het zeker eens checken! En wat hadden we een geluk met de gezamenlijk georganiseerde BBQ met de buren! Bedankt om met zovele te zijn komen opdagen!

Het was lekker en goed weer, maar vooral gezellig! Special thanks aan bbq-chef Jeroen die alle vleesjes zorgvuldig heeft gebakken!

Ook in juni en juli hebben we het een en ander in petto voor jullie. Zo is er de champagne- en wijnwandeling op zaterdag 17 juni van Anverres waarvoor wij het kaasschoteltje verzorgen. Kuier op eigen tempo door de stad (al dan niet met gids) en geniet van een meergangendiner met aangepaste wijnen op verschillende locaties. Alle info opwww.anverres.be

In de vorige nieuwsbrief hadden we ons nieuwe concept al aangekondigd; ‘Resto Bar’rique’. De datum voor dit event is echter verplaatst naar zaterdag 1 juli. Dit omdat Tina Venden Eynde, de chef van dienst, nog even stage loopt inrestaurant Veranda en daar wensen we haar alle succes bij! Het concept: 1 avond per maand, 14 couverts, een 3-gangen menu (keuze vegetarisch) en aangepaste wijnen voor een vaste prijs. Verwacht geen tralala, ingewikkelde moeskes en schuimpjes op bedjes van ingrediënten die je niet kent maar pure, eerlijke en seizoensgebonden kwaliteitsproducten in een modern jasje, enkel op reservatie. Dit alles in de gezellig ontspannen en losse sfeer van Bar’rique. De aftrap van dit concept wordt gegeven op zaterdag 1 juli 19u. Indien u geïnteresseerd bent, laat het ons zeker weten via info@bar-rique.be en wij voorzien u van meer informatie. Voor deze eerste editie trakteren wij alle gasten op een glaasje champagne bij het aperitief. Wees er op tijd bij!

Zo, na deze snelle update laten we jullie nog verder genieten van de laatste avond van dit verlengde Pinksterweekend. Tot een dezer!

Team Bar’rique – Jade, Silke, Toni, Jeroen en Sander

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *