Leveringen

Er wordt elke dag van de week geleverd met uitzondering van maandag.

Tijdens de checkout van je bestelling kan je de gewenste leverdatum kiezen. We streven ernaar alle bestellingen te leveren tussen 9u en 12u. Je krijgt een dag van tevoren een bericht rond hoelaat de bezorger bij jou zal zijn.

Er is elke dag een beperkt aantal bestellingen dat kan geleverd worden, dus het kan zijn dat de leveroptie op je gekozen dag niet meer mogelijk is. Tijdig bestellen is de boodschap! Je kan uiteraard je bestelling wel altijd komen afhalen. De mogelijkheid tot levering wordt zichtbaar voor je betaald hebt.

Wij leveren verse voedingswaren. Het is daarom belangrijk dat er iemand het pakket meteen in ontvangst kan nemen. Er zijn geen afhaalpunten en het pakket wordt slechts één maal aangeboden door onze eigen leveringsdienst. Mis je toch je levering, dan houden we je bestelling dezelfde dag nog bij ons in de zaak gekoeld tot sluitingstijd. We zijn dan niet verantwoordelijk voor mogelijk bederf van de voedingswaren en kunnen dan ook geen superverse gerechten meer garanderen.

Er wordt geleverd in volgende postcodes: 2000, 2018, 2020, 2100, 2140 en 2600.

De levering is gratis vanaf €50. Onder €50 is de leverkost €6.