Levering en voorwaarden

LEVERINGEN

Uitzonderlijke leveringsvoorwaarden tijdens Covid-19 en de verplichte sluiting van de horeca

OPGELET:

Tijdens de verplichte sluiting van de horeca leveren wij tijdelijk:

  • bestellingen vanaf €30 gratis. Bestellingen onder de €30 rekenen wij €5 leverkosten aan, welke u kan betalen tijdens de betaling van uw bestelling.
  • enkel op vrijdag, zaterdag en zondag.

Verder blijven de algemene levervoorwaarden gelden.

Algemene voorwaarden

Er wordt elke dag van de week geleverd met uitzondering van maandag.

Tijdens de checkout van je bestelling kan je de gewenste leverdatum kiezen. We streven ernaar alle bestellingen te leveren tussen 9u en 12u. Je krijgt een dag van tevoren een bericht rond hoelaat de bezorger bij jou zal zijn.

Er is elke dag een beperkt aantal bestellingen dat kan geleverd worden, dus het kan zijn dat de leveroptie op je gekozen dag niet meer mogelijk is. Tijdig bestellen is de boodschap! Je kan uiteraard je bestelling wel altijd komen afhalen. De mogelijkheid tot levering wordt zichtbaar voor je betaald hebt.

Wij leveren verse voedingswaren. Het is daarom belangrijk dat er iemand het pakket meteen in ontvangst kan nemen. Er zijn geen afhaalpunten en het pakket wordt slechts één maal aangeboden door onze eigen leveringsdienst. Mis je toch je levering, dan houden we je bestelling dezelfde dag nog bij ons in de zaak gekoeld tot sluitingstijd. We zijn dan niet verantwoordelijk voor mogelijk bederf van de voedingswaren en kunnen dan ook geen superverse gerechten meer garanderen.

Er wordt geleverd in volgende postcodes: 2000, 2018, 2060, 2100, 2140 en 2600.

Voor grotere bestellingen kan u ons contacteren via info@bar-rique.be voor aangepaste levervoorwaarden en eventueel levering in andere postcodes.

De levering is gratis vanaf €50. Onder €50 is de leverkost €6.

 

BIJKOMENDE VOORWAARDEN

Een bestelling kan worden geannuleerd tot 48u voor afhalen of leveren. U krijgt dan het bedrag terugbetaald vermindert met de verwerkings- en betalingskosten (€1,25)

Een bestelling die wordt geannuleerd binnen de 48u voor afhalen of levering wordt voor de helft terugbetaald. Wij maken kosten om voorbereidingen te treffen en moeten deze dan in deze moeilijke tijden doorrekenen.