Reserveer je tafel

*BELANGRIJK BERICHT*

Lieve klanten,

Wij worden verplicht gesloten van zaterdag 14 maart tot en met zondag 5 april. Dat vinden we uiteraard heel erg spijtig, maar de gezondheid van jullie, van ons personeel en van alle anderen, staat natuurlijk voorop. Laten we elkaar tijdens en vooral ook na deze periode dubbel en dik steunen! We hopen jullie dan ook weer snel te mogen verwelkomen als deze bizarre tijden voorbij zijn.

Vanwege deze sluiting zullen wij uiteraard geen reservaties kunnen aannemen tijdens deze periode. Ook zullen wij telefonisch niet bereikbaar zijn.

Voor reservaties vanaf dinsdag 7 april, kan u mailen naar reserveer@bar-rique.be met vermelding van datum, uur, aantal personen en uw telefoonnummer.

 

Reserveer je tafel voor groepen tot en met 6 personen via reserveer@bar-rique.be of via 03/291.74.81.

Wil je reserveren met een Bongo- of Cadeaubox bon, kan dat enkel telefonisch op het nummer 03/291.74.81.

Kom je met 7 personen of meer, contacteer ons dan ook even op 03/291.74.81. Voor grotere groepen passen we de ontbijtformule een beetje aan en dan kunnen we dat meteen even toelichten.

LET OP! Een reservatie is pas geldig wanneer deze bevestigd is. Wil je graag meteen bevestiging, bel dan meteen!

LET OP! Wij hebben maar 2 handen 🙂 , en mailen en koffie zetten is erg lastig tegelijk, dan verbranden we onze vingers :-p. Wil je reserveren op de dag zelf, bel dan even, dan kunnen we je meteen zeggen of er nog plaats is en je reservatie aannemen.

LET OP! Wij nemen enkel reservaties aan als u iets komt eten, niet voor vergaderingen, verkoopspraatjes of om naar de treinen te kijken. Niet schrikken als we daar iets van zeggen 😀

We hanteren doorgaans, en vooral als het druk is in de zaak, een academisch kwartiertje. Dit wil zeggen dat als het heel druk is en je bent meer dan een kwartier te laat, we je tafel weggegeven aan nieuwkomers. Ben je toch nog onderweg maar sta je vast in de file? No problemo,  maar laat het ons even weten en we houden je tafel vrij (03/291.74.81)!

 

Waardebon bestellen